Spazio Residence | Zona Vest Bucuresti Ilfov

Spazio Rezidence imbină armonios arhitectura moderna și compartimentarea excelentă ,cu volumetria atractivă și spațioasă. Stilul arhitectural emană rafinament și eleganță prin liniile de design curate, fară ornamente excesive, cu spații verzi exterioare , și suprafețe vitrate generoase care permit pătrunderea luminii naturale. Terasele ample și spațiile verzi generoase reprezintă o oază de liniște și energie pozitivă, în care veți găsi confortul și liniștea interioară dupa o zi agitată. Construcția ansamblului are la bază calcule solide de rezistență, ce asigură o înaltă protecție antiseismică. Calitatea construcției și a finisajelor cât și varietatea de metode de achiziționare prin credit bancar cu rate comparabile cu o chirie obisnuită, transformă ansamblul Spazio Residence în alegerea ideală.
Termen finalizare: 2020
  • Gresie antiderapantă și gresie ceramica, placaje cu faianță de calitate superioara desupra blatului de lucru și vopsitorii lavabile la pereți și tavane.
  • "Independența energetică și temperaturile preferate sunt asigurate de sistemul de încălzire cu radiatoare, conectat la centrala termică a fiecărui apartament si prevazut cu termostate individuale.
  • Furnizare agent termic și apă caldă menajeră prin centrala termică murala în condensație , amplasată în interiorul bucatariei, este alimentată cu gaze naturale , aceasta prezentând avantajul gabaritului mic.
  • Centralele sunt echipate cu: focar presurizat, coș coaxial, pompe de circulație a apei calde 80° / 60°C , schimbător de caldură,
Afisare puncte de interes

The Concept - Real Estate AdvisersO altfel de experienta imobiliara!