Riverside Residence | Zona Giurgiu

Un proiect residential pe termen lung. Complexul Riverside Residence include case de 3 și 4 camere, toate cu gradina proprie si racordate la utilitati, compartimentate pentru a asigura spații de locuit luminoase și primitoare. Situat la 15 minute apropiere de orașul București, dezvoltat cu misiunea de a oferi un stil de viață liniștit, aparte de agitația orașului, pentru familii dedicate unei conexiuni cu natura în mijlocul unei comunități ospitaliere. Situat în partea de N-V a Bucureștului, lângă râu și pădure, între localitățile Joița și Ulmi, departe de agitația urbană, dar la numai 10 min. distanță de oraș, conectat direct cu centrul oraşului printr-o legătură simplă cu autostrada A1. TRANSPORT LEJER Va punem la dispozitie transportul pana la metrou. Rezidenţii care nu dispun de un autoturism pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care îi transferă de la Riverside Residence către staţiile de metrou Preciziei și Păcii din Vestul Bucureştiului.
Termen finalizare: 2020
  • Riverside Residence este un concept rezidențial urban compus din case și construite la standarde înalte de calitate, totul într-un pachet complex de personalizare.
  • Un complex rezidential cu radacini serioase
  • Înainte de a construi deasupra solului, complexul Riverside Residence a fost consolidat la nivel de infrastructură subterană pentru a acoperi o suprafață de aprox. 100 hectare pentru a servi utilităților construcțiilor rezidențiale.
Afisare puncte de interes

The Concept - Real Estate AdvisersO altfel de experienta imobiliara!