Riverside Residence | Zona Giurgiu

Un proiect residential pe termen lung. Complexul Riverside Residence include case de 3 ╚Öi 4 camere, toate cu gradina proprie si racordate la utilitati, compartimentate pentru a asigura spa╚Ťii de locuit luminoase ╚Öi primitoare. Situat la 15 minute apropiere de ora╚Öul Bucure╚Öti, dezvoltat cu misiunea de a oferi un stil de via╚Ť─â lini╚Ötit, aparte de agita╚Ťia ora╚Öului, pentru familii dedicate unei conexiuni cu natura ├«n mijlocul unei comunit─â╚Ťi ospitaliere. Situat ├«n partea de N-V a Bucure╚Ötului, l├óng─â r├óu ╚Öi p─âdure, ├«ntre localit─â╚Ťile Joi╚Ťa ╚Öi Ulmi, departe de agita╚Ťia urban─â, dar la numai 10 min. distan╚Ť─â de ora╚Ö, conectat direct cu centrul ora┼čului printr-o leg─âtur─â simpl─â cu autostrada A1. TRANSPORT LEJER Va punem la dispozitie transportul pana la metrou. Reziden┼úii care nu dispun de un autoturism pot folosi un serviciu de transport exclusiv, care ├«i transfer─â de la Riverside Residence c─âtre sta┼úiile de metrou Preciziei ╚Öi P─âcii din Vestul Bucure┼čtiului.
Termen finalizare: 2020
  • Riverside Residence este un concept reziden╚Ťial urban compus din case ╚Öi construite la standarde ├«nalte de calitate, totul ├«ntr-un pachet complex de personalizare.
  • Un complex rezidential cu radacini serioase
  • ├Änainte de a construi deasupra solului, complexul Riverside Residence a fost consolidat la nivel de infrastructur─â subteran─â pentru a acoperi o suprafa╚Ť─â de aprox. 100 hectare pentru a servi utilit─â╚Ťilor construc╚Ťiilor reziden╚Ťiale.
Afisare puncte de interes

The Concept - Real Estate AdvisersO altfel de experienta imobiliara!