153.000 ÔéČ

Apartament 3 camere tip A06

Atunci cand privesti spre viitor, iti doresti ca stilul tau de viata sa fie proiectat intr-un mediu cat mai natural, aerisit, inclinat spre confort.
Te invitam sa descoperi CORE Timpuri Noi, un ansamblu modern, conectat la viata din mijlocul orasului, dar ferit de agitatie si de zgomot.
Am pus accentul pe confort, calitate si libertate de miscare si am proiectat spatii inteligente si eficiente care sa se potriveasca perfect stilului tau de viata din mijlocul orasului!
Prima Development Group este o companie de renume ├«n domeniul dezvolt─ârii imobiliare, ├«nfiin╚Ťat─â ├«n 2005. Experien╚Ťa, profesionalismul ╚Öi succesul ╚Öi-au spus cuv├óntul ├«n toate proiectele Prima Development, lucru garantat ╚Öi de cele 2.500 de familii pentru care visul de a avea locuin╚Ťa perfect─â a devenit realitate. Aten╚Ťia la detalii, sim╚Ťul r─âspunderii, parteneriatele cu arhitec╚Ťi ╚Öi furnizori de renume, sunt doar c├óteva dintre motivele pentru care un proiect semnat de noi nu poate fi dec├ót un etalon pentru calitatea ╚Öi durata de via╚Ť─â a construc╚Ťiei.

AVANTAJELE ANSAMBLULUI:
Core, abordeaz─â un stil smart-minimalist, dar totodat─â axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home ╚Öi pe libertatea de mi╚Öcare oferit─â de sta╚Ťiile de ├«nc─ârcare auto electrice. Profit─â de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home ╚Öi cele 4 sta╚Ťii de ├«nc─ârcare, acolo unde ma╚Öina ta electric─â sau hibrid va primi toat─â aten╚Ťia din partea noastr─â! Tehnologia este elementul pe care ├«l vei reg─âsi ├«n proiectul nostru, indiferent de unghiul din care prive╚Öti.
ÔÇó Sistem Smart Home Salus, cu termostat inteligent si posibilitate de control la distanta a sistemului de incalzire in pardoseala;
ÔÇó Spatii de incarcare autoturisme electrice.
ÔÇó Sistem de incalzire prin centrala termica idividuala cu incalzire in pardoseala
ÔÇó 4 ascensoare individuale marca Schindler sau Kone;
ÔÇó Tamplarie pe intreaga inaltime a camerelor, tip PVC, marca Salamander;
ÔÇó Locuri de parcare subterane pe doua niveluri de subsol si supraterane in curtea ansamblului
ÔÇó Spatii de depozitare la subsol si pe etajele curente
ÔÇó Supraveghere video;
ÔÇó Spatii verzi;
ÔÇó Spatii comerciale la parterul ansamblului rezidential
ÔÇó Usi de acces securizate, antiefractie cu profile din otel si sistem de inchidere multipunct;
Te bucuri de confort crescut prin integrarea unor finisaje premium in viitorul tau apartament, asigurate de noi prin intermediul unor furnizori recunoscuti pe plan international. De la usile de acces Dierre, la incalzirea prin pardoseala si pana la obiectele sanitare premium ale celor de la Delta Studio, expertii in design si amenajari de interior, pe care le poti alege chiar tu, totul este gandit si pus in valoare de constructorii si partenerii nostri.

  • Sistem ├«nc─âlzire
  • ├Änc─âlzire prin pardoseal─â
  • Central─â proprie
Afisare puncte de interes

The Concept - Real Estate AdvisersO altfel de experienta imobiliara!