Echipa The Concept a avut intotdeauna un obiectiv clar: clientul fericit. Strategia noastra a avut de fiecare data succes, pentru ca serviciile pe care le oferim sunt in permanenta imbunatatite. Invatam in fiecare zi care sunt nevoile clientului.

Si pentru ca The Concept vinde doar locuinte noi, cele mai multe tranzactii au loc inca din stadiul incipient de constructie al proiectului rezidential, asadar, sa fii aproape de client este absolut necesar. Iar noi ne dorim sa fim cu adevarat alaturi de clientul nostru, de aceea, diferenta dintre un serviciu ofertat si unul oferit o veti gasi intotdeauna la echipa The Concept.

Iubim ceea ce facem! Si pentru ca iubim ceea ce facem inseamna doar ca suntem umani, de aceea zambetul este mereu cu noi, deoarece noi incercam in fiecare zi sa

Daniel Tudor

CEO & Founder

S-a nascut sa fie antreprenor, strateg si intr-o permanenta dezvoltare, altfel nu s-ar explica cum de la numai 24 de ani punea bazele unui adevarat business, care astazi se numeste The Concept. Daniel a invatat multe in cei 11 ani de cand viata lui se invarte in domeniul imobiliar, a invatat de la oameni, din activitate si din greseli. Si-o va mai face, pentru ca aceasta dezvoltare constanta a companiei arata ca nu e niciodata prea devreme sa construiesti un business, daca iti doresti cu adevarat.

Claudia Tudor

Sales Manager

Lucreaza in imobiliare de peste opt ani, plecand de la customer care si vanzari. Astazi, Claudia se ocupa de toate operatiunile companiei, insa nu rateaza nicio ocazie de a executa si o vanzare si inca isi tine clientii aproape. Pasiunea ei pentru vanzari, ca si pasiunea pentru culoarea mov, este constanta si o ajuta sa creasca The Concept in fiecare zi.

Financial & Office

Gabriela Gherguș

Financial & Office Coordinator

Gabriela are una dintre cele mai bune perspective de detaliu din echipa noastra. De aceea, evolutia ei a dus catre zona cifrelor, pentru ca ii plac provocarile. Totusi, visatoare din fire, Gabriela isi pune intotdeauna amprenta proprie asupra muncii si gaseste intotdeauna solutii care sa imbunatateasca intreaga activitate a companiei.

Sales

Andreea Mincu

Project Coordinator

Andreea a facut dintr-o pasiune o adevarata cariera. Este o vizionara si vinde inca din adolescenta, pornind de la pasiunea de a realiza singura papioane. In timpul liber face fotografie, desen si papioane. Toate inseamna vanzari, asadar intalnirea ei cu imobiliarele a fost cat se poate de naturala.

Nicu╚Öor Mili╚Ť─â

Sales & Branch Manager Heritage Properties (divizia premium a The Concept)

Seniorul companiei. Cei peste 20 de ani de expertiza in imobiliare, fac din Nicusor o enciclopedie real estate a Bucurestiului, iar lucrul acesta ajuta fiecare membru al echipei. Acesta tranzactioneaza, in prezent, proprietati doar din zonele de centru si nord ale Capitalei. Nicusor nu va trece pur si simplu pe langa tine, daca vei alege sa lucrezi cu el, experienta lui va deveni si experienta ta.

Daniel Raicu

Sales Manager

Daniel are o experienta in vanzari de peste 12 ani si a performat in domeniul auto ca vanzator de top. Este o persoana empatica care crede cu tarie in relatiile pe care le poate forma cu clientul sau. Schimbarea catre segmentul rezidential a venit pentru el ca o provocare si l-a motivat mai ales pentru ca poate oferi oamenilor un camin. El s-a alaturat echipei noastre inca de la inceputul anului 2018. Increderea, siguranta si seriozitatea pe care le ofera clientilor sunt cele mai mari atuuri ale sale.

Eduard Radu

Senior Sales Consultant

Unul dintre cele mai originale personaje dintr-o piata si mai originala este Edi. De aceea, daca vei lucra cu el, fii sigur ca nu vei uita aceasta experienta. Consecventa lui, insotita de zambet, te va face sa ai mereu incredere ca iti va pune pe masa doar ceea ce conteaza pentru tine. Nu intamplator, Edi are cinci titluri de ÔÇ×Cel mai bun vanzatorÔÇŁ in companie.

Alex Stan

Project Coordinator

La cei doar 28 de ani, dupa o experienta in domeniul comertului de aproape opt ani, radacinile lui Alex in business sunt bine stabilite. De aproape cinci ani, pasiunea lui pentru reconditionarea bicicletelor cap-coada, ii aduce implinirea ca poate impartasi aceeasi emotie si cu alti oameni. Scopul lui Alex este sa ofere, si ce altceva mai bun sa oferi oamenilor decat o locuinta. Simte, astfel, ca participa la viata lor.

Ionut Veisa

Sales Consultant

Ionut a avut dintotdeauna o atractie catre piata imobiliara.  A terminat facultatea de psihologie si se poate spune ca acest domeniu ii ofera mediul perfect pentru exercitiul profesiei lui de baza. Accepta foarte repede provocari noi si se adapteaza la fel de repede. Ionut este un adevarat consultant, el va fi intodeauna aproape de tine si-ti va recomanda doar ce este potrivit pentru tine.

Carmen Alexandrescu

Sales Consultant

Carmen are peste 25 de ani de cariera in vanzari, dintre care doar 14 in zona asigurarilor de viata. Este unul dintre oamenii de vanzari care se bazeaza pe instinct si empatie, de aceea ani la rand a fost top performer in departamentele de vanzari pe care le-a coordonat. A decis sa schimbe macazul in real estate, pentru ca a oferi un camin oamenilor este pentru ea foarte important, iar asta ii da motivatie in fiecare zi.

Facility & Property Management

Toni Trifu

Property & Facility Consultant

Toni este o legenda vie. Si nu doar pentru ca este unul dintre seniorii companiei, avand peste 20 de ani de experienta in campul muncii. IT, logistica sau servicii bancare, sunt domeniile in care Toni a activat, iar toata aceasta practica il ajuta astazi sa coordoneze toata activitatea de property & facility management a companiei.