114.500 €

Apartament 3 camere Dristor – Tip 3C4.0

Apartamentul Tip 3C4.0 este unul dintre apartamentele ansamblului, are 3 camere, este spatios si complet decomandat, compartimentarile sunt din caramida si vine finisat la cheie: usa metalica la intrare, geamuri termopan, gresie, parchet, faianta, centrala termica individuala si calorifere.

Apartamentul are o suprafata de 73 mp utili si un balcon de 7.45 mp si se va da in folosinta in Mai 2018. In plus, beneficiaza de OFERTA ansamblului: locul de parcare subteran este INCLUS in pretul apartamentului!

Apartamente in Dristor, noi si finisate la cheie poti gasi in asamblul Dristor Concept Apartments. Ansamblul rezidential se va finaliza in Mai 2018 si este situat in zona Dristor, avand ca puncte de reper: Park Lake Plaza, Mc Donalds, metrou Dristor.

Vecinatati:
Supermarket-uri: Kaufland; Mega Image;
Gradinite: Numarul 239; Puiutul Pufos; Mica Printesa;
Scoli: Gimnaziala nr. 80; Gimnaziala 84; Gimnaziala 88;
Licee: International de informatica; Benjamin Franklin; Dante Alighieri;
KFC;
McDonald’s
Mr. Bricolage;
Deichman;
Metrou: Statia Dristor;
RATB: 1, 23, 24, 135, 330, 634, N103.

Te asteptam cu apartamente noi in Dristor, in ansamblul Dristor Concept Apartments II, unde iti poti alege apartamentul mult dorit!

  • Sistem încălzire
  • Calorifere
  • Centrală proprie
Afisare puncte de interes

The Concept - Real Estate AdvisersO altfel de experienta imobiliara!

Testimoniale

The Concept - Construim zambete! Apartamente in ansambluri rezidentiale

Apartamente noi in ansambluri rezidentiale de calitate, la prețuri corecte, in Bucuresti. Servicii auxiliare pentru proiectele rezidențiale din portofoliu.

Rezervare apartament nou

Rezervare apartament nou