Echipa The Concept a avut intotdeauna un obiectiv clar: clientul fericit. Strategia noastra a avut de fiecare data succes, pentru ca serviciile pe care le oferim sunt in permanenta imbunatatite. Invatam in fiecare zi care sunt nevoile clientului.

Si pentru ca The Concept vinde doar locuinte noi, cele mai multe tranzactii au loc inca din stadiul incipent de constructie al proiectului rezidential, asadar, sa fii aproape de client este absolut necesar. Iar noi ne dorim sa fim cu adevarat alaturi de clientul nostru, de aceea, diferenta dintre un serviciu ofertat si unul oferit o veti gasi intotdeauna la echipa The Concept.

Iubim ceea ce facem! Si pentru ca iubim ceea ce facem inseamna doar ca suntem umani, de aceea zambetul este mereu cu noi, deoarece noi incercam in fiecare zi sa

Daniel Tudor

CEO

S-a nascut sa fie antreprenor, strateg si intr-o permanenta dezvoltare, altfel nu s-ar explica cum de la numai 24 de ani punea bazele unui adevarat business, care astazi se numeste The Concept. Daniel a invatat multe in cei zece ani de cand viata lui se invarte in domeniul imobiliar, a invatat de la oameni, din activitate si din greseli. Si-o va mai face, pentru ca aceasta dezvoltare constanta a companiei arata ca nu e niciodată prea devreme sa construiesti un business, daca iti doresti cu adevarat.

Claudia Tudor

Executive Director

Lucreaza in imobiliare de peste cinci ani, plecand de la customer care si vanzari. Astazi, Claudia se ocupa de toate operatiunile companiei, insa nu rateaza nicio ocazie de a executa si o vanzare si inca isi tine clientii aproape. Pasiunea ei pentru vanzari, ca si pasiunea pentru culoarea mov, este constanta si o ajuta sa creasca The Concept in fiecare zi.

Financial & Office

Alexandra Iablonschi

Financial & Office Manager

Experienta organizatorica a Alexandrei isi spune cuvantul in biroul The Concept, unde ea chiar reprezinta motorul de functionare al intregii activitati. Vor fi foarte rare situatiile in care nu va sti un raspuns la o intrebare din domeniul ei, iar fermitatea cu care lucreaza ajuta intreaga echipa.

Sales

Andreea Mincu

Project Manager

Andreea a facut dintr-o pasiune o adevarata cariera. Este o vizionara si vinde inca din adolescenta, pornind de la pasiunea de a realiza singura papioane. In timpul liber face fotografie, desen si papioane. Toate inseamna vanzari, asadar intalnirea ei cu imobiliarele a fost cat se poate de naturala.

Adriana Andronache

Project Manager

Are o experienta de vanzari de peste 12 ani, iar in imobiliare vinde de peste patru ani si face asta cu pasiune. Este una dintre cele mai autentice persoane, politica ei este construita de sinceritate si transparenta si tocmai de aceea vei fi incantat sa lucrezi cu Adriana.

Nicușor Miliță

Project Manager

Seniorul companiei. Cei peste 20 de ani de expertiza in imobiliare, fac din Nicusor o enciclopedie real estate a Bucurestiului, iar lucrul acesta ajuta fiecare membru al echipei. Acesta tranzactioneaza, in prezent, proprietati doar din zonele de centru si nord ale Capitalei. Nicusor nu va trece pur si simplu pe langa tine, daca vei alege sa lucrezi cu el, experienta lui va deveni si experienta ta.

Eduard Radu

Project Manager

Unul dintre cele mai originale personaje dintr-o piata si mai originala este Edi. De aceea, daca vei lucra cu el, fii sigur ca nu vei uita aceasta experienta. Consecventa lui, insotita de zambet, te va face sa ai mereu incredere ca iti va pune pe masa doar ceea ce conteaza pentru tine. Nu intamplator, Edi are cinci titluri de „Cel mai bun vanzator” in companie.

Alex Stan

Project Manager

La cei doar 27 de ani, dupa o experienta in domeniul comertului de aproape opt ani, radacinile lui Alex in business sunt bine stabilite. De aproape cinci ani, pasiunea lui Alex pentru reconditionarea bicicletelor cap-coada, ii aduce implinirea ca poate impartasi aceeasi pasiune si cu alti oameni. Scopul lui Alex este sa ofere, si ce altceva mai bun sa oferi oamenilor decat o locuinta. Simte, astfel, ca participa la viata lor.

PR & Marketing

Simona Macovei

PR & Marketing Manager

Cu o experienta de peste patru ani in presa si inca sase de PR & Comunicare, Simona a acceptat provocarea de a lucra cu The Concept. In cei patru ani de presa, Simona a realizat interviuri cu oameni renumiti din mediul de afaceri romanesc care activeaza in piata serviciilor profesionale si in cea imobiliara. In zona de PR, majoritatea proiectelor pe care le-a avut au fost parte din piata real estate. Si nu crede ca este intamplator.

Gabriela Gherguș

Marketing Executive

Este o fire visatoare, deci si foarte creativa. Este partea cea mai importanta a departamentului de PR & Marketing, realizand executia activitatii de marketing a companiei. Gabriela, inca la inceput de drum in cariera ei, are o experienta de peste doi ani in domeniul relatiilor cu clientii, insa marketing-ul o prinde de minune, pentru ca nu degeaba suntem diferiti, iar rezultatele ei confirma acest lucru.

Customer Care

Oana Puiu

Customer Care Financial Executive

Oana este parte a departamentului Customer Care si vine cu o experienta bancara de peste doi ani, iar clientii The Concept vor beneficia de cea mai buna consultanta. Consultanta financiara pentru clientul nostru este cea mai importanta parte a intregului departament de Customer Care. Comunicarea si dorinta ei de a ajuta sunt cele mai mari avantaje ale Oanei, asadar colaborarea cu ea nu poate fi decat un succes.

Facility & Property Management

Toni Trifu

Property & Facility Consultant

Toni este o legenda vie. Si nu doar pentru ca este unul dintre seniorii companiei, avand peste 20 de ani de experienta in campul muncii. IT, logistica sau servicii bancare, sunt domeniile in care Toni a activat, iar toata aceasta practica il ajuta astazi sa coordoneze toata activitatea de property & facility management a companiei.