Echipa The Concept a avut intotdeauna un obiectiv clar: clientul fericit. Strategia noastra a avut de fiecare data succes, pentru ca serviciile pe care le oferim sunt in permanenta imbunatatite. Invatam in fiecare zi care sunt nevoile clientului.

Si pentru ca The Concept vinde doar locuinte noi, cele mai multe tranzactii au loc inca din stadiul incipient de constructie al proiectului rezidential, asadar, sa fii aproape de client este absolut necesar. Iar noi ne dorim sa fim cu adevarat alaturi de clientul nostru, de aceea, diferenta dintre un serviciu ofertat si unul oferit o veti gasi intotdeauna la echipa The Concept.

Iubim ceea ce facem! Si pentru ca iubim ceea ce facem inseamna doar ca suntem umani, de aceea zambetul este mereu cu noi, deoarece noi incercam in fiecare zi sa

Daniel Tudor

CEO & Founder

S-a nascut sa fie antreprenor, strateg si intr-o permanenta dezvoltare, altfel nu s-ar explica cum de la numai 24 de ani punea bazele unui adevarat business, care astazi se numeste The Concept. Daniel a invatat multe in cei 11 ani de cand viata lui se invarte in domeniul imobiliar, a invatat de la oameni, din activitate si din greseli. Si-o va mai face, pentru ca aceasta dezvoltare constanta a companiei arata ca nu e niciodata prea devreme sa construiesti un business, daca iti doresti cu adevarat.

Claudia Tudor

Sales Director

Lucreaza in imobiliare de peste sapte ani, plecand de la customer care si vanzari. Astazi, Claudia se ocupa de toate operatiunile companiei, insa nu rateaza nicio ocazie de a executa si o vanzare si inca isi tine clientii aproape. Pasiunea ei pentru vanzari, ca si pasiunea pentru culoarea mov, este constanta si o ajuta sa creasca The Concept in fiecare zi.

Financial & Office

Alexandra Iablonschi

Financial & Office Manager

Experienta organizatorica a Alexandrei isi spune cuvantul in biroul The Concept, unde ea chiar reprezinta motorul de functionare al intregii activitati. Vor fi foarte rare situatiile in care nu va avea un raspuns la o intrebare din domeniul ei, iar fermitatea cu care lucreaza ajuta intreaga echipa.

Sales

Andreea Mincu

Project Manager

Andreea a facut dintr-o pasiune o adevarata cariera. Este o vizionara si vinde inca din adolescenta, pornind de la pasiunea de a realiza singura papioane. In timpul liber face fotografie, desen si papioane. Toate inseamna vanzari, asadar intalnirea ei cu imobiliarele a fost cat se poate de naturala.

Nicușor Miliță

Branch Manager Heritage Properties (divizia premium a The Concept)

Seniorul companiei. Cei peste 20 de ani de expertiza in imobiliare, fac din Nicusor o enciclopedie real estate a Bucurestiului, iar lucrul acesta ajuta fiecare membru al echipei. Acesta tranzactioneaza, in prezent, proprietati doar din zonele de centru si nord ale Capitalei. Nicusor nu va trece pur si simplu pe langa tine, daca vei alege sa lucrezi cu el, experienta lui va deveni si experienta ta.

Eduard Radu

Project Manager

Unul dintre cele mai originale personaje dintr-o piata si mai originala este Edi. De aceea, daca vei lucra cu el, fii sigur ca nu vei uita aceasta experienta. Consecventa lui, insotita de zambet, te va face sa ai mereu incredere ca iti va pune pe masa doar ceea ce conteaza pentru tine. Nu intamplator, Edi are cinci titluri de „Cel mai bun vanzator” in companie.

Alex Stan

Sales Consultant

La cei doar 28 de ani, dupa o experienta in domeniul comertului de aproape opt ani, radacinile lui Alex in business sunt bine stabilite. De aproape cinci ani, pasiunea lui pentru reconditionarea bicicletelor cap-coada, ii aduce implinirea ca poate impartasi aceeasi emotie si cu alti oameni. Scopul lui Alex este sa ofere, si ce altceva mai bun sa oferi oamenilor decat o locuinta. Simte, astfel, ca participa la viata lor.

Sorin Balan

Project Manager

Atipic pentru un om de vanzari, calm, rabdator, orientat catre client și foarte temperat, Sorin are o experienta in domeniul vanzarilor de peste 14 ani. Pasionat de dansuri si aproape tot ce tine de tehnologie, va sti intotdeauna sa-ti explice detaliile de care ai nevoie si prezentarile locuințelor sustinute de el vor fi intotdeauna o placere.

Ionut Veisa

Sales Consultant

Ionut a avut dintotdeauna o atractie catre piata imobiliara.  A terminat facultatea de psihologie si se poate spune ca acest domeniu ii ofera mediul perfect pentru exercitiul profesiei lui de baza. Accepta foarte repede provocari noi si se adapteaza la fel de repede. Ionut este un adevarat consultant, el va fi intodeauna aproape de tine si-ti va recomanda doar ce este potrivit pentru tine.

PR & Marketing

Simona Macovei

PR & Marketing Manager

Cu o experienta de peste patru ani in presa si inca sapte de PR & Comunicare, Simona a acceptat provocarea de a lucra cu The Concept. In cei patru ani de presa, Simona a realizat interviuri cu oameni renumiti din mediul de afaceri romanesc care activeaza in piata serviciilor profesionale si in cea imobiliara. In zona de PR, majoritatea proiectelor pe care le-a avut au fost parte din piata real estate. Si nu crede ca este intamplator.

Gabriela Gherguș

Marketing Coordinator

Este o fire visatoare, deci si foarte creativa. Este partea cea mai importanta a departamentului de PR & Marketing, realizand coordonarea si implementarea activitatii de marketing a companiei. Gabriela, inca la inceput de drum in cariera ei, are o experienta de peste doi ani in domeniul relatiilor cu clientii, insa marketing-ul o prinde de minune, pentru ca nu degeaba suntem diferiti, iar rezultatele ei confirma acest lucru.

Facility & Property Management

Toni Trifu

Property & Facility Consultant

Toni este o legenda vie. Si nu doar pentru ca este unul dintre seniorii companiei, avand peste 20 de ani de experienta in campul muncii. IT, logistica sau servicii bancare, sunt domeniile in care Toni a activat, iar toata aceasta practica il ajuta astazi sa coordoneze toata activitatea de property & facility management a companiei.